Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-05-21
EUR 4.6228
100 HUF 1.4487
USD 3.9370


Üzenőfal

MPP: Válasz

Kedves Kovács úr!

 

Először is köszönjük szépen a biztató szavakat úgy Önnek, mint a hasonlóképpen gondolkozó minden székelykeresztúrinak. Természetesen mi is nagyon csalódottak vagyunk a választás eredményeit tekintve, de tudomásul vesszük a lakósság döntését. Viszont a munkát nem adjuk fel. Még többet fogunk dolgozni, hogy megnyerjük a választók bizalmát és négy év múlva sokkal kedvezőbb döntés szülessen majd a választások alkalmával.

2012. június 28., csütörtök

Kovács Lajos: Tovább kell dolgozni!

Csalodott vagyok a választások eredményében, csalódott vagyok székelykeresztúriakban. Úgy tűnik a keresztúriak még nem emelték fel a fejüket. Itt a lehetőség, hogy önök megtegyék. Következik négy év, amit nem szabad tétlenül végig ülni. Dolgozni kell, ahogyan eddig is tették. Meg kell mutani az embereknek minden igazságtalanságot és minden szavazást. Tudniuk kell, hogy az önök pártja képviseli őket, és rá fogknak jönni h kire kell szavazni. A következő négy évben arra kell törekedni, hogy minden egeys nap egy új támogatót szerezzenek, egy új embert győzzenek meg arról, hogy önok a jó választás. Ehhez kivánok kitartó munkát és sok szerencsét!

2012. június 15., péntek

azismindegy: mindegy

meg...meg...meg cikket

2012. május 24., csütörtök

Egy kultúraszomjas keresztúri: Keresztúri kultúra???

Szeretném megkérdezni,hogy az MPP tervében benne van-e a kulturális élet elmozdítása a jelenlegi mélypontról?Jó lenne ha valakinek ez is eszébe jutna és történne valami a kultúrával is ebben a városban és nem kell kilómétereket utazni egy egy előadásért.Köszönöm.Sok sikert!

2012. május 18., péntek

fnj: Székelykeresztúr

 Ha belegondolok, kocsma kocsma hátán.. Csak zülleszti és demoralizálja az embereket a jelenlegi körülmény.. Korlátoznám, és ha egy bizonyos színvonalon nem tud üzemelni, nem engedni működni.. Mindenképp a szakszerű, a jövőre nézve innovatív, időt álló, a nyugatihoz hasonló minőségi útmutatást szorgalmazni minden téren..  Nagyon alapon van minden városunkban.. :(  Sok, idejét múlt dolog vesz körül.. Az emberek mentalitásán, egymásban  újra hinni tudó társadalommá kovácsolni az embereket...   Kemény dió :) ..Ahogy írom ezeket a sorokat, és a jelenre, a múltra gondolok, elég siralmas kép köszön vissza.. Amit még javasolnák az az, hogy vannak világunkban működő dolgok, merjünk példát venni róluk! Én úgy látom, hogy nem lesz elég az a néhány ember, aki városunkat igazgatni,irányítani szeretné..  Ide mindenki kell ! Ide összefogásra van szükség, nem széthúzásokra, és egymás rommá alázására.. sajnos ehhez ért a többség.. "más szemében a szálkát igen, a magáéban a gerendát nem" Az a baj, hogy amíg ez a degenerált mások bajával vagyunk elfoglalva gondolkodás van úrrá az emberek többségén, addig ide jöhet az Atyaisten is, egy helyben fogunk topogni 100 év múlva is! Sok sikert kívánok! 

2012. május 17., csütörtök

Petra: lásd alább

Ez a lényegen mit sem változtat. Smile

2012. május 15., kedd

MPP: Keresztúri

Kedves Petra!

 

Az a helyzet, hogy ezt a SÁRT nem mi dagasztottuk...

2012. május 15., kedd

Kolozsi Petra

Akinek nem telik kifinomultabb fegyverekre, az sárral dobálja ellenfeleit!

2012. május 15., kedd

kolto: szekely

Ha mar rimeket irnak egyesek, ime meg egy:

"Itt a tavasz,

S megy a Kopasz!"

Laughing

2012. május 10., csütörtök

UH

Udvarhelyi Híradó XXIII. évf., 77. szám: "Nevetséges, hogy Szentegyházán micsoda tanácsosjelöltekvannak... tisztelet a kivételnek, akinek iskolája és tudása van, de a többi vagy léha, vagy „karbantartó”, vagy pedig csak olyan, aki azért akar tanácsos lenni, hogy megmutassa a szomszédnak, ő mekkora beosztásba került, de egy épkézláb mondatot nem tud elmondani se magyarul se románul. Uraim és hölgyeim, ne vicceljünk, elmúlt 22 év, és szinte semmi se látszik, amit a tanácsos urak csináltak volna. Úgyhogy aki úgy érzi, az most lépjen le, s adjon helyet azoknak, akik értenek is hozzá, hogy mikor mit és hogy kell csinálni. Tisztelettel, Csóka

Udvarhelyi Híradó XXIII. évf., 78. szám: "Ugyanez a mi véleményünk, a székelykeresztúriak nagyobb százalékának az RMDSZ-ről és a polgármesterről." Ismeretlen

"

2012. május 05., szombat

ismeretlen: ismeretlen

Farkas doki tegyél csodát,

Húzdd ki az RMDSZ fogát!

2012. május 05., szombat

egy sportkedvelo: Keresztur

Mikor rendez az MPP is fociturnét? Ne nézzük tétlenül, hogy az UDMR-sek a megyei tanács által meghírdetett bajnokságot kihasználták a választásra összeállított csapatuk bemutatására! Úgy tudom, hogy a turné ingyenes volt, sőt minden résztvevőt megitattak és megetettek! Ki fizette mindezt?

Amúgy jó ötlet az üzenőfal beindítása! Értékeljük, hogy lehetőséget adtak, hogy véleményünket elmondhassuk!!!

2012. április 19., csütörtök

Keresztúri: MPP

Köszönjük véleményét. A fociturnéra minket nem hívtak, az öregfiúk-turné közpénzen szervezett RMDSZ kampány-előrendezvény volt. Egy szokványos turné csapatonkénti részvételi díja 2-300 RON/csapat. Most nem kellett fizetni, sőt ingyen evés-ivás is volt, az összköltség 3-4000 RON-t is eléri és a város is veszített, hisz ilyenkor nem fizetnek terembért. Míg a városi költségvetésből keresztúri csapatainkra a még működésükre sem elegendő összegeket szavaztak meg, addig ilyenkor - közpénzből - evésre és ivásra bőven jut, sajnos...

2012. április 21., szombat

Kezilabda szereto: Sportturne

Szegyen h olyankor van penz mindenre de mikor a megye legjobb kezilabda csapata jatszik (keresztur) akkor mindent sajat zsebbol kell alniuk. En arra fogok szavazni aki vegre fellenditi ezt a varost  a sport teren, mert nagyon hianyzik egy csapat akinek a varos szurkolhat... (nem kimondottan kezilabdara gondolok...)

2012. április 19., csütörtök

Keresztúri: MPP

Teljes mértékben igaza van. Már régóta nincs a városnak egy olyan csapata, melyért érdemes lenne kimenni a lelátókra. Nem azért, mert a városban nem lenne elég tehetséges sportoló, inkább a hosszú távú stratégia hiányának az eredménye (és ez nemcsak a sportéletre értendő!!!). Városunkban csak hobbi szinten, saját költségen lehet sportolni. Tudjuk, hogy a kézilabda-csapat, mely szép eredményeket ér el, saját zsebből fedez minden kiadást (még az edzések alkalmával is fizetnek a sportteremért). A tavalyi évben a polgármester nem utalta ki hónapokig az önkormányzat által megszavazott pénzösszeget sem, s az akkori vezetők és edző saját zsebből fizetett tízmilliókat azért, hogy a csapatot ne zárják ki a bajnokságból. És ekkor még egészen ügyesen teljesített az Egyesülés focicsapata. Most a tabella utolsó helyein tanyázunk. És még nem is beszéltünk a beígért B-osztályban szereplő minifoci-csapat fenntartásáról és működtetéséről!!! Hol van az a csapat??? Virágzó városban virágzó sportélet???

 

2012. április 22., vasárnap

Subject *
Név *
Bejegyzés *
Kép ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

 

Megjelenített bejegyzések száma 
Powered by Phoca Guestbook

 

              

Névnapok

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner