Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-04-19
EUR 4.6579
100 HUF 1.5007
USD 3.7656


Országos Hírek
Erdélyben is Orbánék mellett tüntettek
Több mint ezren vettek részt Erdély városaiban a Magyar Polgári Párt (MPP) által szervezett szimpátiatüntetéseken, amelyeket a budapesti Hősök teréről indult megmozdulással egy időben szerveztek.
Bővebben...
 
Erdélyi szolidaritás Magyarországgal, a magyar kormánnyal

Szolidaritási nagygyűlést szervez Székelyföld több városában az MPP, hogy az erdélyiek támogatásukról biztosíthassák Magyarországot és a jelenlegi magyar kormányt.
A rendezvényeket a Budapesten január 21-én, szombaton 16 órától (romániai idő szerint 17 órától) szervezett Békemenet Magyarországért elnevezésű utcáravonulásal egyidőben tartják.

Bővebben...
 
Visszásságok a megye gazdálkodásában
A megyei képviselőtestület múlt heti ülésén újra olyan témák szerepeltek napirenden, amelyek azt bizonyítják, hogy komoly gondok vannak a megye gazdálkodásával.

1. A megye költségvetésének a módosítása
További több mint 6,6 millió lejjel csökken az egészségügy költségvetése. Ezzel a két hónap alatt bekövetkezett csökkenés közel 43 millió lej, azaz 10 millió euró. Nagyon nagy összeg, magyarázatra szorul.

Bővebben...
 
Kövér Lászlót választotta tiszteletbeli elnökévé az MPP

Kövér Lászlót, a magyar Országgyűlés elnökét választotta tiszteletbeli elnökévé mai marosvásárhelyi kongresszusán a Magyar Polgári Párt (MPP).
Az MPP Országos Tanácsa rendkívüli ülésén a részvevők egyhangúlag fogadták el azt a határozatot, amelynek értelmében Kövér lett az MPP tiszteletbeli elnöke a párt országos elnökének, Szász Jenőnek javaslatára.

Bővebben...
 
Közlemény
Tiszavirág életűnek bizonyult a miniszteri reménykeltés.
Amit az RMDSZ sikerként jelentett be a Vértanúk Napján, szertefoszlott a Halottak Napján.
A Magyar Polgári Párt megdöbbenéssel értesült a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen történtekről, melynek értelmében a tanintézmény Szenátusa a román nemzetiségű tanárok szavazataival fenntartja a jogsértést és továbbra is a diszkriminatív jellegű Charta mellett tör lándzsát.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 9

 

              

Névnapok

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner