Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-05-21
EUR 4.6228
100 HUF 1.4487
USD 3.9370


Országos Hírek
Biró Zsolt: addig fogunk tüntetni, míg eredményesek nem leszünk!

Sikertörténet lehet a székely szabadság napja, mert a tüntetéseket addig folytatjuk, míg eredményesek nem leszünk – állítja a Magyar Polgári Párt elnöke. Biró Zsolt a Duna Televízió székelyföldi stúdiójban arról is beszélt, hogy a Marosvásárhelyre meghirdetett autonómia-tüntetés szervezői minden szükséges előkészületet megtettek annak érdekében, hogy a megmozdulás békés jellegét senki és semmi ne zavarhassa meg.

Bővebben...
 
Kit és miért zavar a Székely Szabadság Napja?

Sajtótájékoztatót tartott Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke

Sajnos a negyven év diktatúrát a romániai magyarság életében olyan két évtized követte, amikor az egypártrendszer, a nemzeti érdeket feladó szervilis politika érvényesült. A kommunizmus szelleme tovább kísértett – fogalmazta meg a kommunista rendszer áldozatainak emléknapján tartott sajtótájékoztatóján Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke.

Bővebben...
 
Kövér Lászlóval találkozott az MPP küldöttsége

Kövér László házelnökkel, az alakulat tiszteletbeli elnökével találkozott a Magyar Polgári Párt küldöttsége

A KMKF ülést követően az MPP küldöttsége dr. Kövér Lászlóval, a Magyar Országgyűlés elnökével folytatott megbeszélést. Biró Zsolt pártelnököt Kulcsár-Terza József Kovászna megyei elnök és Salamon Zoltán Hargita megyei elnök kísérték el budapesti látogatásán.
A Magyar Polgári Párt elnöke elsősorban az erdélyi illetve romániai belpolitika aktuális helyzetéről tájékoztatta a párt tiszteletbeli elnökét, de kitért azokra a nehézségekre, csapdákra is melyekkel az MPP elnökeként a napi munka során szembesül.

Bővebben...
 
K Ö Z L E M É N Y

A Magyar Polgári Párt örömét fejezi ki, hogy a KMKF állásfoglalása kiemelten kezeli a romániai regionális átszervezés kérdését és leszögezi: „A KMKF természetesnek tartja, hogy Románia régióinak átalakítása kizárólag a szubszidiaritás alapelve, valamint a regionalizmust szabályozó uniós és Európa Tanácsi dokumentumok alapján, az érintett közösségek akaratának és Románia nemzetközi kötelezettségvállalásainak figyelembe vételével történik meg. Ezek a joganyagok előírják a történelmi- kulturális szempontok figyelembe vételét a régiók kialakításánál.”

Bővebben...
 
Székelyföld fel nem osztható és be nem olvasztható

Régióátszervezés és más aktuálpolitikai témakörökben tartott sajtótájékoztatót ma (február 13-án) Marosvásárhelyen Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke.
 „Székelyföld fel nem osztható és be nem olvasztható, és csakis természetes, történelmileg kialakult regionális határai közt, önálló, többlethatáskörökkel rendelkező autonóm közigazgatási egységként képzelhető el a jövőben” – ezt a határozatot fogadta el a Székelyföldi Önkormányzati Nagygyűlés.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 9

 

              

Névnapok

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner