Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-05-21
EUR 4.6228
100 HUF 1.4487
USD 3.9370


Helyi Hirek
Tanszergyűjtés a rászoruló családoknak!

Sok család él településeinken, akikre óriási terhet ró a szeptemberi iskolakezdés. Támogatásukra a Magyar Polgári Párt Hargita Megyei Szervezete gyűjtést szervez. Kérjük, segítsen, hogy segíteni tudjunk. Az adományként történő felajánlásukat iskolai/óvodai felszerelések vásárlására kérjük (pl.:tolltartó, füzet, ceruza, toll, iskolatáska, tornacipő stb.).

A gyűjtés a 2013-2014-es tanévkezdésig tart, egységes szlogennel: "Kérjük, segítsen az iskolakezdésben!". Az összegyűlt adományok kiosztása a tanintézmények közreműködésével valósul meg. A székelykeresztúri szervezet a felajánlást az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, valamint a 0743579502, 0745816406 tel. számokra várja.

Magyar Polgári Párt,

Székelykeresztúri szervezete

 
Tisztújító közgyűlés

A Magyar Polgári Párt, székelykeresztúri szervezete, 2012 szeptember 26-án tartotta évi rendes közgyűlését a Randevú kert Rendezvény termében. Patakfalvi Dénes elnök beszámolt a helyi szervezet elmúlt 1 év tevékenységéről. Vázolta a polgármesteri és önkormányzati választásra való előkészületeket, a jelöltek állítását a listára annak szakmai (ami a bizottságokat illeti), és zónánkénti figyelembe vételét. Szó volt a kampányprogram megrendezéséről és lebonyolításáról. Kiértékelték a választási eredményeket, majd a képviselők beszámoltak az önkormányzati tevékenységekről. Farkas Csaba az országos választási eredményekről beszélt, és az országos magyar politikai helyzetről.

Ezek után a szervezet új célkitűzéseiről volt szó, programok, tevékenységek megbeszéléséről a hatékonyabb munka elérése végett. Sor került az elnökség tisztújítási választásra, amit a közgyűlés elfogadott a következő beosztásban: Sipos István elnök, Fekete Domokos alelnök, Balázs Mihály, Koncz Hunor, Patakfalvi Dénes vezetőségi tagok. A választottak megköszönték az előző vezetés munkáját, majd a saját elképzeléseikről beszéltek.

 
Békés Tüntetés az Autonómiáért

A Magyar Polgári Párt Székelykeresztúri Szervezete szeretettel várja mindazokat, akik nemzetünk megmaradásáért tenni szeretnének, a 2013. március 10-i Marosvásárhelyen megszervezésre kerülő Autonómia Tüntetésre.

Az utazás autóbusszal történik. Útiköltség egy személynek 30 lej. A buszon utazók ingyenesen székely zászlót kapnak.

Jelentkezéseket 2013. március 4-ig várjuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen, vagy a 0743-579502 (Fekete Domokos) számú telefonon. Az érdekelteket várjuk március 4-én, hétfőn este 7 órakor az MPP székházban (Szabadság tér 22/A/3) tartandó megbeszélésre.

 

TARTS VELÜNK, FOGJ ÖSSZE EMBERTÁRSAIDDAL
MAGAD ÉS EGYMÁS ÉRDEKÉBEN!

 

Magyar Polgári Párt Székelykeresztúri Szervezete

 
Közlemény

A Magyar Polgári Párt, mint alternatíva jelent meg az erdélyi magyarság politikai palettáján az új lehetőségek jegyében a választás szabadságát hirdetve. A jobboldali eszmék, a polgári értékek, a magyarságtudat, nemzet, erdélyiség, család, keresztény gondolkodás, hagyományápolás, autonómia kivívása mentén akar dolgozni, a közösségünk érdekében.

Bővebben...
 
Nyolc évre tervez a polgáriak keresztúri jelöltje

Bemutatta kedden a székelykeresztúri polgármesterjelöltjét a Magyar Polgári Párt: Sipos István történelem szakos tanárnak előbb el kell nyernie a szavazók bizalmát, az igazi munka csak ezek után következik.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

 

              

Névnapok

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner