Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-04-19
EUR 4.6579
100 HUF 1.5007
USD 3.7656


Nyolc évre tervez a polgáriak keresztúri jelöltje

Bemutatta kedden a székelykeresztúri polgármesterjelöltjét a Magyar Polgári Párt: Sipos István történelem szakos tanárnak előbb el kell nyernie a szavazók bizalmát, az igazi munka csak ezek után következik.

 

sipos istvan-szhra_b 

Farkas Csaba, az MPP székelykeresztúri alelnöke mutatta be a polgármesterjelöltet


A Babeş–Bolyai Tudományegyetemen diplomázott, 2003-ban költözött haza Székelykeresztúrra és vállalt tanári állást a Berde Mózes Unitárius Gimnáziumban Sipos István, az MPP polgármesterjelöltje. „Eszem ágában sem volt elhagyni szülővárosomat” – hangsúlyozta a 32 éves, családos Sipos.

Az MPP  jelöltje elmondta: Keresztúron lehangoló a helyzet, hisz mind a kulturális, mind a gazdasági élet évek óta hanyatlik. „Ha mi, keresztúriak nem próbálunk tenni a városért, akkor kitől várhatjuk ezt el? Azért vállalok közszerepet, mert csak így lehet cselekedni a város és lakói jövőéért, és ezt a szellemiséget szeretném átadni a keresztúriaknak is” – magyarázta. A polgármesterjelölt ugyanakkor úgy véli, négy év alatt nem lehet nagy változásokat elérni, ezért ő nyolc évre tervez. „A székelykeresztúri MPP-szervezet most állítja össze programját, mellyel előbb elnyerheti a helyiek bizalmát, majd szavazatukat is. De az igazi munka ezek után jön” – summázott Sipos István.

 

 

              

Névnapok

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner