Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-04-19
EUR 4.6579
100 HUF 1.5007
USD 3.7656


Fizetik a bért, de még lakhatatlan a lakás

Így idejük is volt előkészíteni a lakásokat, szerződéseket köthettek a szolgáltatókkal (víz és gáz). Azokat mindenki egyéni szerződésekkel kell megoldja, és ebbe a polgármesteri hivatalnak nincs beleszólása – közölte Rafai. Ugyanakkor a település elöljárójától azt is megtudtuk, a lakbéreken kívül a hivatal nem vesz el semmilyen pénzt. A polgármester kiemelte, hogy nem válaszol névtelen sms-véleményekre, de bárkinek, aki hozzá fordul, szívesen megpróbálja orvosolni jogos panaszát.

Elmondta, hogy már rendelkezett nem jól záródó ajtók miatt, de ezekről az új panaszokról először hall. Valószínűleg a bérlők nem tudnak beköltözni szolgáltatások nélkül, mert még hideg van, viszont senki sem kényszerítette őket aláírni a szerződést. Az elöljáró kétellte, hogy március elején valaki már kifizette volna a havibért, viszont ha igen, akkor a megbékélés és jó belátás érdekében megpróbál megoldást találni problémájukra. Legalábbis azokra, amelyek a polgármesteri hivatal hatáskörébe tartoznak.

„Mindig akadnak, akik panaszkodnak, sokszor alapos okkal is, de mielőtt bármit is teszünk, el kell döntsük, hogy jogosak-e azok a panaszok. Ajánlom mindenkinek, hogy hozzánk forduljon problémáját orvosolni, ne pedig névtelen sms-véleményben szellőztesse a sajtóban” – javasolta Rafai. Az ifjúsági lakások panaszkodó bérlői pedig még nem tudnak beköltözni, annak ellenére, hogy tavaly óta tudják, őket terheli a szolgáltatások beköttetésének díja – összegzett Rafai.

 

 

              

Névnapok

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner