Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-04-19
EUR 4.6579
100 HUF 1.5007
USD 3.7656


Hamar lehullott a lepel a Magyar Szocialista Párt „nemzetstratégiájáról”

Miközben Mesterházy Attila lázas igyekezettel a határon túli magyar közösségek szavazataira hajt és Kolozsváron tart kihelyezett frakcióülést, addig otthon Szanyi Tibor, pártja „megmondó-embere”, salaknak, boldog-boldogtalannak, retyerutyáknak nevezi az erdélyi magyar embereket.

Sajnos beigazolódott, amit a Magyar Polgári Párt korábbi közleményében is megfogalmazott, azaz a magyar szocialistáknak nem csak 2004. december 5-én, hanem sosem volt fontos a határon túli magyarok sorsa. A jelek szerint pedig a bocsánatkérés sem tekinthető őszintének mindaddig, míg Mesterházy Attila elv és párt-társai ilyen nyilatkozatokkal mérgezik a magyar – magyar viszonyt.
A Magyar Polgári Párt felhívja az MSZP-s politikusok figyelmét, hogy mi is vagyunk annyira magyarok, sőt különbek, mint Szanyi elvtárs. Magyar állampolgárságunkra büszkék vagyunk, és arra kérjük a szocialistákat, hogy amennyiben segíteni nem akarnak, legalább ne gátolják a jelenlegi kormányt nemzetstratégiai célkitűzéseinek megvalósításában.

Marosvásárhely, 2012. január 23. MPP Sajtóiroda

 

 

              

Névnapok

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner