Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-02-23
EUR 4.6552
100 HUF 1.4879
USD 3.7813


Hamar lehullott a lepel a Magyar Szocialista Párt „nemzetstratégiájáról”

Miközben Mesterházy Attila lázas igyekezettel a határon túli magyar közösségek szavazataira hajt és Kolozsváron tart kihelyezett frakcióülést, addig otthon Szanyi Tibor, pártja „megmondó-embere”, salaknak, boldog-boldogtalannak, retyerutyáknak nevezi az erdélyi magyar embereket.

Sajnos beigazolódott, amit a Magyar Polgári Párt korábbi közleményében is megfogalmazott, azaz a magyar szocialistáknak nem csak 2004. december 5-én, hanem sosem volt fontos a határon túli magyarok sorsa. A jelek szerint pedig a bocsánatkérés sem tekinthető őszintének mindaddig, míg Mesterházy Attila elv és párt-társai ilyen nyilatkozatokkal mérgezik a magyar – magyar viszonyt.
A Magyar Polgári Párt felhívja az MSZP-s politikusok figyelmét, hogy mi is vagyunk annyira magyarok, sőt különbek, mint Szanyi elvtárs. Magyar állampolgárságunkra büszkék vagyunk, és arra kérjük a szocialistákat, hogy amennyiben segíteni nem akarnak, legalább ne gátolják a jelenlegi kormányt nemzetstratégiai célkitűzéseinek megvalósításában.

Marosvásárhely, 2012. január 23. MPP Sajtóiroda

 

 

              

Névnapok

Ma 2018. február 26., hétfő, Edina napja van. Holnap Ákos és Bátor napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner