Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-04-19
EUR 4.6579
100 HUF 1.5007
USD 3.7656


Nyílt levél
Most, amikor elmulasztottunk lassan már minden lehetőséget, hagytuk játszadozni és ezáltal eremdéeszes előnyt kreállni ex vezetőnket, úgy gondolom, annyival tartozunk egymásnak, hogy kiálljunk a nemzeti eszmék mellett. Ha nem ezt tesszük az eremdéesz szinte lassan már minden polgárissal elhiteti, hogy mindenre csak ő a gyógyír. Minden időben és minden választás kapcsán kitalálja, hogy miként kell becsapni a magyar választókat, hogy aztán négy évig újra szipolyozhassa az egész társadalmat. Határozott véleményem, hogy az eremdéesznek igaza van, amikor azt mondja, ő már bizonyított. Így van! Éppen ezért nem szabad tovább támogatni. Tudjuk, nem a szerkezettel van a baj, hanem a vezetőikkel, akik az ország leggazdagabb emberei lassan. Nekik kell a szavazat, nem másnak! Hiszen valóban bizonyították huszonkét év alatt, hogy nem képesek kiállni következetesen, életképesen magyarságunk érdeke, az autonómia kérdése mellett. Nem történt semmi, mitől kellene azt gondolni, hogy most fog.

Polgártársaim! – Mindannyian tudjuk, hogy az Erdélyi Magyar Néppárt miként jött létre, milyen eszmék mellett szerveződik és most mekkora kitartással harcol az RMDSZ-szel szemben. Azt is tudjuk, hogy volna esély és most az ideje észhez téríteni azokat a magyar eremdéeszes vezetőket, akik elfogultságukban már-már elhiszik saját hazugságaikat is. Ugye nem akarjuk komolyan gondolni, hogy Verestóy „szózatai” megindítanak bennünket. Egyszerűen hihetetlen és felháborító, hogy mennyire nincs szégyenérzete ennek az embernek! – Úgy ahogyan Szász Jenőnek sem természetesen a legutóbbi televíziós bejelentés kapcsán.

Ezekkel a gondolatokkal és a Bennetek való bizalommal kérlek, támogassuk közösen a nemzeti oldalt és erre ösztönözzük az embereinket.. Nem nézhetjük tétlenül, hogy az ők esetleges veszteségükkel, sérüléseikkel elsüllyed végérvényesen nemzeti magatartásunk hajója.


Tisztelettel és nagyrabecsüléssel,

Ferencz Zsolt – elnök, MPP-Gyergyószárhegy. 2012. december 4.

 

 

              

Névnapok

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner