Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-04-19
EUR 4.6579
100 HUF 1.5007
USD 3.7656


A bagoly esete a verébbel

A 2012. május 18-ai tanácsülést követően Gálfalvi Sándor RMDSZ-es tanácsos közölte egyik MPP-s kollégájával, hogy ő nem hajlandó az MPP-sekkel egy asztalhoz ülni, mivel „aljas, mocskos kampányt folytatnak. Ő tanító, akinek van lelke, nem ül szembe ilyen emberekkel".
Bezzeg mi fürödtünk abba a medencében, amelyikben ő ülve elaludt (egy nagyon fárasztó és megterhelő testvérvárosi kapcsolatalkalmával) és a tanácsüléseken ültünk vele egy asztalnál azok után is, ahogy egy helyi vendéglőben viselkedett..
Ugyanakkor szeretnénk elöljáróban leszögezni: az általunk leírtak minden szava igaz, ezért felelősséget vállalunk, lejáratni már csak azért sem akarunk senkit, mert többeket már nem is lehet, de a választópolgároknak ismerniük kell mindazon dolgokat, melyek az általuk választott képviselőkkel közügyekben történtek…
2008 decemberében, a képviselő testület évzáró összejövetelének záróakkordjaként az egyik vendéglőben gyűltünk össze egy koccintás erejéig. Az idő múltával a következőnek voltunk a tanúi és elszenvedői: Gálfalvi kollegánk felállt, majd hirtelen a gyomra tartalmától megszabadult. Jutott abból a bárpultra, a szomszéd asztalra-ahonnan a vacsorázó vendégek azonnal távoztak - és a földre is.
Másnap egy csokor virággal az MPP-s kollégái kértek elnézést a vendéglő felháborodott vezetőjétől és azt is természetesnek tartottuk, hogy hasonló esetben egy MPP-s képviselő azonnal távozott volna a testületből. Megjegyezni kívánjuk, hogy sem a vendéglőben, sem utólag a tanító úr, vagy más kollégája nem tették szóvá ezt az elítélendő viselkedést.

Seperjen mindenki először a saját háza táján....

 

 

              

Névnapok

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner