Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-05-21
EUR 4.6228
100 HUF 1.4487
USD 3.9370


Kövér László Székelykeresztúron

 

...további fotók a galériában!

 
A bagoly esete a verébbel

A 2012. május 18-ai tanácsülést követően Gálfalvi Sándor RMDSZ-es tanácsos közölte egyik MPP-s kollégájával, hogy ő nem hajlandó az MPP-sekkel egy asztalhoz ülni, mivel „aljas, mocskos kampányt folytatnak. Ő tanító, akinek van lelke, nem ül szembe ilyen emberekkel".
Bezzeg mi fürödtünk abba a medencében, amelyikben ő ülve elaludt (egy nagyon fárasztó és megterhelő testvérvárosi kapcsolatalkalmával) és a tanácsüléseken ültünk vele egy asztalnál azok után is, ahogy egy helyi vendéglőben viselkedett..
Ugyanakkor szeretnénk elöljáróban leszögezni: az általunk leírtak minden szava igaz, ezért felelősséget vállalunk, lejáratni már csak azért sem akarunk senkit, mert többeket már nem is lehet, de a választópolgároknak ismerniük kell mindazon dolgokat, melyek az általuk választott képviselőkkel közügyekben történtek…
2008 decemberében, a képviselő testület évzáró összejövetelének záróakkordjaként az egyik vendéglőben gyűltünk össze egy koccintás erejéig. Az idő múltával a következőnek voltunk a tanúi és elszenvedői: Gálfalvi kollegánk felállt, majd hirtelen a gyomra tartalmától megszabadult. Jutott abból a bárpultra, a szomszéd asztalra-ahonnan a vacsorázó vendégek azonnal távoztak - és a földre is.
Másnap egy csokor virággal az MPP-s kollégái kértek elnézést a vendéglő felháborodott vezetőjétől és azt is természetesnek tartottuk, hogy hasonló esetben egy MPP-s képviselő azonnal távozott volna a testületből. Megjegyezni kívánjuk, hogy sem a vendéglőben, sem utólag a tanító úr, vagy más kollégája nem tették szóvá ezt az elítélendő viselkedést.

Seperjen mindenki először a saját háza táján....

 
Újabb bukta. Bonyodalmak a Molnár István Múzeumnál

2008 őszén, pár hónappal a választások után, pletykák terjedtek el a városban: belső ellentétekről, a munkalégkör megromlásáról, esetleges vezetőcseréről szóltak a hírek. Az MPP helyi szervezetét és szimpatizánsait aggodalommal töltötték el a város és a kistérség, de akár Székelyföld egyik fontos intézményében történtek.

Bővebben...
 
Képviselő-jelöltek 2012

Kedves olvasó!

A Magyar Polgári Párt székelykeresztúri szervezete a közelgő helyhatósági választásokra a következő képviselőjelöltekkel vág neki:

 

 
1. Sipos István
polgármester-jelölt


2. Dr. Farkas Csaba
tanácsos-jelölt


3. Fekete Domokos
tanácsos-jelölt


4. Balázs Mihály
tanácsos-jelölt


5. Koncz Hunor
tanácsos-jelölt


6. Kelemen János
tanácsos-jelölt


7. Bokor Albert
tanácsos-jelölt


8. Zsidó Csaba
tanácsos-jelölt


9. Fodor József
tanácsos-jelölt


10. Dr. Balázs Melinda
tanácsos-jelölt


11. Patakfalvi Dénes
tanácsos-jelölt


12. Lőrincz Márton
tanácsos-jelölt


13. Balázs Béla
tanácsos-jelölt


14. Dr. Bibó Melinda
tanácsos-jelölt


15. Mátyás Levente
tanácsos-jelölt


16. Préda Zoltán
tanácsos-jelölt


17. Veress Levente
tanácsos-jelölt


18. Görbea Edith
tanácsos-jelölt


19. Feleki András
tanácsos-jelölt


20. Deák Ferenc
tanácsos-jelölt


21. Fülöp Gyula
tanácsos-jelölt


22. Gagyi Dénes
tanácsos-jelölt


 
A számadás ideje

 -egy levél margójára-

„Megszámláltattál...”


Eltelt négy év a város és a mi életünkből a 2008-as választások óta. A kampányban 2008. áprilisa keltezéssel Rafai Emil polgármester névre szóló levelet küldött sokaknak „Tisztelt polgártársam!" címmel, melynek tartalmát érdemes összevetni a tényekkel. „A város életét, jövőjét a vezetőségnek és a lakosoknak együtt kell alakítaniuk", írja bevezetőjében, de, sajnos, a gyakorlatban ennek ellenkezőjét vezette be: a lakosokat semmibe vevő, diktátorra emlékeztető egyszemélyes vezetést erőltetett. A hivatalban ki is jelentette: ”Itt én vagyok az atyaúristen", a polgármesteri hivatal és az önkormányzathoz tartozó oktatási és kulturális intézmények alkalmazottait folyamatosan kioktatta, diktatórikusan utasította, csúfondárosan megalázta. „Polgármesterként átfogó, konkrét és megvalósítható szándékaim vannak városunk jövőjét illetően, ahol gyermekeink korszerű oktatása, családjaink biztonsága, nyugdíjasaink békéje és a becsületes munka általi tisztességes megélhetés a cél". Vegyük sorra.

Olvassa tovább...
 
Üzenőfal

Írja meg véleményét vagy kérdését az ÜZENŐFAL-on és választ kap rá!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 9

 

              

Névnapok

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner