Ajánlott linkek

Az MPP központi weboldala
www.polgaripart.ro

Magyar Nemzet
www.mno.hu

HírTV
www.hirtv.hu

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség
www.fidesz.hu

Tagfelvétel

Árfolyam

BNR
RON 
2018-05-21
EUR 4.6228
100 HUF 1.4487
USD 3.9370


Fizetik a bért, de még lakhatatlan a lakás

forrás: www.szekelyhon.ro


Panaszkodnak a székelykeresztúri új ifjúsági lakások bérlői. Március elsejétől kell fizessék a lakbért, de nem költözhetnek be, mert még néhány alapvető szolgáltatás nincs bekötve. Ráadásul azért is neheztelnek az ügy miatt, mert pénzt kérnek a villany- és gázórák felszereléséért.
Mint arról már korábban beszámoltunk, Székelykeresztúron tavaly decemberben adták át a nemrégiben épített ifjúsági lakások kulcsait. Rafai Emiltől, Székelykeresztúr polgármesterétől megtudtuk, a szerződéseket idén március elsejei keltezéssel írták alá a bérlők. – Ezt a „sportszerűség” miatt oldottuk meg így, – mondta az elöljáró, aki hozzátette, nem akarták, hogy a bérlők a telet megszorításokkal kelljen átvészeljék.

Bővebben...
 
Békés Tüntetés az Autonómiáért

A Magyar Polgári Párt Székelykeresztúri Szervezete szeretettel várja mindazokat, akik nemzetünk megmaradásáért tenni szeretnének, a 2013. március 10-i Marosvásárhelyen megszervezésre kerülő Autonómia Tüntetésre.

Az utazás autóbusszal történik. Útiköltség egy személynek 30 lej. A buszon utazók ingyenesen székely zászlót kapnak.

Jelentkezéseket 2013. március 4-ig várjuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen, vagy a 0743-579502 (Fekete Domokos) számú telefonon. Az érdekelteket várjuk március 4-én, hétfőn este 7 órakor az MPP székházban (Szabadság tér 22/A/3) tartandó megbeszélésre.

 

TARTS VELÜNK, FOGJ ÖSSZE EMBERTÁRSAIDDAL
MAGAD ÉS EGYMÁS ÉRDEKÉBEN!

 

Magyar Polgári Párt Székelykeresztúri Szervezete

 
Kit és miért zavar a Székely Szabadság Napja?

Sajtótájékoztatót tartott Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke

Sajnos a negyven év diktatúrát a romániai magyarság életében olyan két évtized követte, amikor az egypártrendszer, a nemzeti érdeket feladó szervilis politika érvényesült. A kommunizmus szelleme tovább kísértett – fogalmazta meg a kommunista rendszer áldozatainak emléknapján tartott sajtótájékoztatóján Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke.

Bővebben...
 
K Ö Z L E M É N Y

A Magyar Polgári Párt örömét fejezi ki, hogy a KMKF állásfoglalása kiemelten kezeli a romániai regionális átszervezés kérdését és leszögezi: „A KMKF természetesnek tartja, hogy Románia régióinak átalakítása kizárólag a szubszidiaritás alapelve, valamint a regionalizmust szabályozó uniós és Európa Tanácsi dokumentumok alapján, az érintett közösségek akaratának és Románia nemzetközi kötelezettségvállalásainak figyelembe vételével történik meg. Ezek a joganyagok előírják a történelmi- kulturális szempontok figyelembe vételét a régiók kialakításánál.”

Bővebben...
 
Kövér Lászlóval találkozott az MPP küldöttsége

Kövér László házelnökkel, az alakulat tiszteletbeli elnökével találkozott a Magyar Polgári Párt küldöttsége

A KMKF ülést követően az MPP küldöttsége dr. Kövér Lászlóval, a Magyar Országgyűlés elnökével folytatott megbeszélést. Biró Zsolt pártelnököt Kulcsár-Terza József Kovászna megyei elnök és Salamon Zoltán Hargita megyei elnök kísérték el budapesti látogatásán.
A Magyar Polgári Párt elnöke elsősorban az erdélyi illetve romániai belpolitika aktuális helyzetéről tájékoztatta a párt tiszteletbeli elnökét, de kitért azokra a nehézségekre, csapdákra is melyekkel az MPP elnökeként a napi munka során szembesül.

Bővebben...
 
Székelyföld fel nem osztható és be nem olvasztható

Régióátszervezés és más aktuálpolitikai témakörökben tartott sajtótájékoztatót ma (február 13-án) Marosvásárhelyen Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke.
 „Székelyföld fel nem osztható és be nem olvasztható, és csakis természetes, történelmileg kialakult regionális határai közt, önálló, többlethatáskörökkel rendelkező autonóm közigazgatási egységként képzelhető el a jövőben” – ezt a határozatot fogadta el a Székelyföldi Önkormányzati Nagygyűlés.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 9

 

              

Névnapok

Ma 2018. május 22., kedd, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Szavazások

Ajánlott Naplók

izsakbalazsblog
orbanviktor
erdelyipolgarkoverlaszlo_banner